Ügyfélszolgálat +36 20 3655-095

Bemutatkozás

A Talea-Food Kft 2013-ban Kaposváron alakult, magyar tulajdonú, élelmiszeripari termékek forgalmazásával foglalkozó vállalkozás. A fő tevékenységünket tekintve vegyes termékkörű ügynöki nagykereskedelem, mely tevékenységet 2014-ben kiegészítettük a klasszikus élelmiszer nagykereskedéssel, és így partnerei számára házhoz szállítással biztosítja a szükséges alapanyagokat.

Célunk, az olaszországi és európai piacon méltán jól ismert és kedvelt termékek magyarországi piacon való megismertetése. Ennek érdekében a meglévő termékeink körét folyamatosan bővítjük, raktár kapacitásunkat és logisztikánkat fejlesztjük, hogy partnereinket gyorsan és versenyképes áron tudjuk kiszolgálni.  

Termékeink között szerepelnek mind az olcsóbb, mind a prémium kategóriás magyar-olasz és nemzetközi élelmiszerek nagy választékban. Termékek kiválóan alkalmazhatók szinte minden fogyasztói területen: éttermek, pizzériák, kávézók, hotelek, áruházak, viszonteladók, stb. 

Felkészült munkatársainkkal hiszünk abban, hogy minden üzleti partnerünk munkáját meg tudjuk könnyíteni.

Reméljük, hogy rugalmasságunkkal és megbízhatóságunkkal az önök bizalmát is elnyerjük és hamarosan az önök vállalkozását is partnereink között említhetjük.